Onze bedrijven

'NU VOEL IK ME ECHT BETROKKEN ALS ONDERNEMING'

Leen de Koning, CEO Amega Groep

FC Dordrecht heeft met vele MKB-bedrijven al langdurige relaties. Vanuit sport, betaald voetbal worden die relaties traditioneel vertaald naar sponsorships en georganiseerd in een ‘businessclub’. Het traditionele sponsorship is momenteel behoorlijk in ontwikkeling, waarmee we met de bestaande relaties en nieuwe bedrijven op zoek gaan naar wat we nog meer voor elkaar en anderen kunnen betekenen. We gaan samen op zoek naar waardevolle(re) partnerships.

Energiek Dordt Partnerships

Bedrijven die partner zijn of worden van Energiek Dordt zien steeds meer de kracht van een platform waar naast bedrijven ook het onderwijs, overheid, maatschappelijke organisaties en het betaald voetbal onderdeel van zijn. Economische en sociaal maatschappelijke waarden worden hierdoor met elkaar verenigd.  We creëren zo met elkaar voorwaarden voor samenwerking op betekenisvolle en relevante thema’s (zoals energie) en voor (sociale) innovatie. Hierdoor bouwen we samen aan een waardevolle community.

"Ik vind Energiek Dordt als initiatief heel gaaf. Dat je een nieuw businessmodel kunt ontwikkelen door met waarden en duurzame innovaties bezig te zijn."

Cora de Groot. Sustainability & Corporate CSR Manager Mourik

Sectoren

Onderwijs

Lees verder

Wetenschap

Lees verder

Maatschappelijke organisaties

Lees verder

Bedrijfsleven

Lees verder

Zorg en welzijn

Lees verder
Previous
Next